Search found 8 matches

by John Hopkin
Tue Jan 29, 2019 2:09 pm
Forum: Scripting
Topic: Bug report: Dynamic Texture bug
Replies: 7
Views: 518

Re: Bug report: Dynamic Texture bug

Something else I noticed that's different between your and my code - I'm using 00FFFFFF for the background pen colour. That might be worth a try if the 0 alpha parameter doesn't help.
by John Hopkin
Tue Jan 29, 2019 1:40 pm
Forum: Scripting
Topic: Bug report: Dynamic Texture bug
Replies: 7
Views: 518

Re: Bug report: Dynamic Texture bug

Have you tried using 0 instead of 255 for the alpha parameter in the function call (the penultimate parameter, before face )? Here's the call I've been using - extraparams contains " alpha:0 " (not " 00 ", if that makes a difference): osSetDynamicTextureDataBlendFace("", "vector", commands, extrapar...
by John Hopkin
Mon Jan 28, 2019 3:22 pm
Forum: Scripting
Topic: Bug report: Dynamic Texture bug
Replies: 7
Views: 518

Re: Bug report: Dynamic Texture bug

Mike, you have 255 for the alpha parameter in osSetDynamicTextureDataBlendFace. Our existing code (which works fine) uses 0 for that parameter, and "alpha:0" in extraParams.
by John Hopkin
Sun Jan 13, 2019 4:54 am
Forum: Scripting
Topic: Bug report: Dynamic Texture bug
Replies: 7
Views: 518

Re: Bug report: Dynamic Texture bug

What is the Alpha Mode setting on that surface?
by John Hopkin
Sun Oct 07, 2018 9:04 pm
Forum: Viewers Support
Topic: Space Navigator not working with High Sierra
Replies: 6
Views: 700

Re: Space Navigator not working with High Sierra

Thanks, Mally, I could download and install that fine.

Unfortunately, the device seems to be dead, and not even the tutorial app works.

I suspect it's physically damaged - there was a water spill around the time it last worked, and I'd been hoping that wasn't the cause. It seems maybe it was.
by John Hopkin
Sun Oct 07, 2018 11:26 am
Forum: Viewers Support
Topic: Space Navigator not working with High Sierra
Replies: 6
Views: 700

Re: Space Navigator not working with High Sierra

Thanks Mally. But the only version 10.1.2 I can find in their archives is for OS X. How frustrating.

The oldest version they have for Windows 10 x64 (which I have) is 10.3.0.
by John Hopkin
Tue Feb 04, 2014 10:49 pm
Forum: Account, Payments and Subscriptions Support
Topic: Unable to login
Replies: 10
Views: 5657

Re: Unable to login

Thanks Ilan. Changing the password to a shorter one did the trick. The last of the ones I was trying was 23 characters long, so I tried a short one of 7 characters, which worked. Then I tried another longer one, about 20 characters, which was again rejected at login. Now I have one (shorter than tha...
by John Hopkin
Tue Feb 04, 2014 10:05 pm
Forum: Account, Payments and Subscriptions Support
Topic: Unable to login
Replies: 10
Views: 5657

Unable to login

I've just created this account, but I'm unable to login using the viewer - I get the message "could not authenticate your avatar". I've copied and pasted the user name and password from the "viewer login details" floater, and also tried the user name in lower case and with a dot between. I changed m...