Search found 279 matches

by Oren Hurvitz
Fri Mar 27, 2020 7:03 pm
Forum: Feedback and Suggestions
Topic: We've updated Kitely to OpenSim 0.9.1.1
Replies: 116
Views: 39217

Re: We've updated Kitely to OpenSim 0.9.1.1

Christine Nyn wrote:
Fri Mar 27, 2020 5:10 pm
I'll see how closely I can reproduce the steps that were taken before a script was introduced to the build and see what happens. It's looking like this might be better moved out of the general forum though so what email would you prefer me to use?
Please send to contact@kitely.com.
by Oren Hurvitz
Fri Mar 27, 2020 9:38 am
Forum: Feedback and Suggestions
Topic: We've updated Kitely to OpenSim 0.9.1.1
Replies: 116
Views: 39217

Re: We've updated Kitely to OpenSim 0.9.1.1

Christine, I tried to reproduce the problem using a script based on what you posted above, but I still couldn't get the bug to happen. In order to allow for checking the linkset repeatedly, I made the script check the linkset on a timer (shown below). One possibility is that the bug is dependent on ...
by Oren Hurvitz
Thu Mar 26, 2020 4:26 pm
Forum: Feedback and Suggestions
Topic: We've updated Kitely to OpenSim 0.9.1.1
Replies: 116
Views: 39217

Re: We've updated Kitely to OpenSim 0.9.1.1

Hi Christine, To help fix this problem, please send us an example of one of these scripts. So when one of the better script authors in *all* of Opensim reports in great detail an issue your first response seems to be questioning the scripts............... I want to use the script to fix OpenSim. I ...
by Oren Hurvitz
Thu Mar 26, 2020 3:20 pm
Forum: Feedback and Suggestions
Topic: We've updated Kitely to OpenSim 0.9.1.1
Replies: 116
Views: 39217

Re: We've updated Kitely to OpenSim 0.9.1.1

Following the update to improve the linking/unlinking response times we are seeing a new problem. ... What is happening is this: the normal way of creating such a build is to put it together and then to ensure that the various parts are correctly named and have the correct descriptions, and this st...
by Oren Hurvitz
Wed Mar 25, 2020 8:04 pm
Forum: Feedback and Suggestions
Topic: We've updated Kitely to OpenSim 0.9.1.1
Replies: 116
Views: 39217

Re: We've updated Kitely to OpenSim 0.9.1.1

Hi Christine,

To help fix this problem, please send us an example of one of these scripts.
by Oren Hurvitz
Sat Mar 21, 2020 7:49 am
Forum: Worlds Support
Topic: Problems entering Kitely
Replies: 23
Views: 1574

Re: Problems entering Kitely

I think this is the right file. Send it to us please.
by Oren Hurvitz
Fri Mar 20, 2020 2:32 pm
Forum: Worlds Support
Topic: Problems entering Kitely
Replies: 23
Views: 1574

Re: Problems entering Kitely

Hi Zed, I checked our logs, and I see that you had three successful logins since midnight tonight (UTC), and many unsuccessful login attempts. Your successful logins show something unusual: at a certain point during the login process, OpenSim is waiting for Firestorm to send a certain request. For m...
by Oren Hurvitz
Thu Mar 19, 2020 10:49 am
Forum: Worlds Support
Topic: Problems entering Kitely
Replies: 23
Views: 1574

Re: Problems entering Kitely

Hi Zed, When a world has been empty for a few minutes, we shut it down. I think this might be what is causing you problems, because from your description it seems that you wait a few minutes before you enter the world? Your second screenshot shows that the world was active for 3 minutes. Well, 3 min...
by Oren Hurvitz
Sat Mar 14, 2020 3:04 pm
Forum: General Content Creation
Topic: Export Permissions
Replies: 29
Views: 2569

Re: Export Permissions

This is getting a bit confusing. I assumed permission settings on opensim worked pretty much the same way as in Second Life? I SL it simply isn't possible for prims int eh same linset to have different perms. That's right, a linkset has only a single set of perms. When I looked at your objects, bot...
by Oren Hurvitz
Fri Mar 13, 2020 12:47 pm
Forum: Worlds Support
Topic: Problems entering Kitely
Replies: 23
Views: 1574

Re: Problems entering Kitely

Thank you for bringing this problem to our attention. I believe that this is now fixed. If the problem happens again then please let us know, including the exact time, so that I can check the logs to see what happened.