Forums


Setting up

Support for buying and delivering products from Kitely Market to non-Kitely grids

Re: Setting up

Postby margie baxley » Thu Oct 20, 2016 11:08 pm

I'm using: Firestorm 4.7.9 (50527) Aug 4 2016 11:59:10 (Firestorm-Releasex64) with OpenSimulator support.

I'm using the Phoenix mode.
margie baxley
 
Posts: 30
Joined: Sun Oct 02, 2016 1:43 am
Has liked: 0 time
Been liked: 2 times

Re: Setting up

Postby margie baxley » Fri Oct 21, 2016 2:32 pm

This is what my opensim.exe shows when I try and hypergrid to Kitely-

10:18:31 - [HYPERGRID LINKER]: Link to grid.kitely.com:8002 kitely welcome center, in <14976,0>
10:18:31 - [GRID SERVICE]: GetRegionByPosition. Did not find region in database. Pos=<14976,0>
10:18:31 - [GATEKEEPER SERVICE CONNECTOR]: Linking to http://grid.kitely.com:8002/
10:18:31 - [HYPERGRID LINKER]: naming linked region http://grid.kitely.com:8002/ kitely welcome center, handle 11918706047184896
10:18:31 - [GATEKEEPER SERVICE CONNECTOR]: Map image at http://grid.kitely.com:8002/map-1-10840 ... bjects.jpg, cached at maptiles\912ddcd0-4111-4c74-97c1-8e55d203eb21.jpg
10:18:31 - [GATEKEEPER SERVICE CONNECTOR]: using cached image
10:18:32 - [HYPERGRID LINKER]: Successfully linked to region http://grid.kitely.com:8002/ kitely welcome center at <14976,0> with image 89cbecf6-c6ef-4c8f-bf11-0cd01a5f0ace
10:18:32 - [MAPSEARCHMODULE]: search grid.kitely.com:8002:kitely welcome center returned 1 regions. Flags=2
10:18:32 - [LAND MANAGEMENT MODULE]: Got parcelID 00000000-0080-3a00-8000-000080000000
10:18:32 - [LAND MANAGEMENT MODULE]: Got parcelinfo request for regionHandle 16466286137573376, x/y 128/128
10:18:32 - [LAND CONNECTOR]: request for land data in 16466286137573376 at 128, 128
10:18:32 - [LAND CONNECTOR]: didn't find land data locally.
10:18:32 - [GRID SERVICE]: GetRegionByPosition. Found region http://grid.kitely.com:8002/ kitely welcome center in database. Pos=<14976,0>
10:18:32 - [LOCAL GRID SERVICE CONNECTOR]: GetRegionByPosition. Got region http://grid.kitely.com:8002/ kitely welcome center from grid service. Pos=<14976,0>
10:18:32 - [LAND CONNECTOR]: remote call returned an error: Requested method [land_data] not found
10:18:32 - [LAND MANAGEMENT MODULE]: got no parcelinfo; not sending
10:18:34 - [WORLD MAP]: Remote sim does not have the stated region. Blacklisting.
10:18:42 - [MAPSEARCHMODULE]: search http://grid.kitely.com:8002/ kitely welcome center returned 1 regions. Flags=2
10:18:44 - [ENTITY TRANSFER STATE MACHINE]: SetInTransit. agent=f39055b4-26c9-438a-85ba-db62241846a9, newState=Preparing
10:18:44 - [ENTITY TRANSFER MODULE]: GetRegionContainingWorldLocation: query, loc=<3833984,128>
10:18:44 - [ENTITY TRANSFER MODULE]: GetRegionContainingWorldLocation: Found region using legacy size. rloc=<3833856,0>. Rname=http://grid.kitely.com:8002/ kitely welcome center
10:18:44 - [HG ENTITY TRANSFER MODULE]: region http://grid.kitely.com:8002/ kitely welcome center flags: 524
10:18:44 - [HG ENTITY TRANSFER MODULE]: Destination region is hyperlink
10:18:44 - [GATEKEEPER SERVICE CONNECTOR]: contacting http://grid.kitely.com:8002/
10:18:44 - [HG ENTITY TRANSFER MODULE]: GetFinalDestination: ServerURI=http://54.176.77.21:9000/
10:18:44 - [ENTITY TRANSFER MODULE]: Teleporting maggie barkley f39055b4-26c9-438a-85ba-db62241846a9 from The Haven Grid to http://grid.kitely.com:8002/ (http://54.176.77.21:9000/) Kitely Welcome Center/<128, 128, 1.5>
10:18:44 - [REMOTE SIMULATION CONNECTOR]: QueryAccess to http://54.176.77.21:9000/agent/f39055b4 ... 5d203eb21/ returned True, reason , version 0.5/0.5
10:18:45 - [ENTITY TRANSFER MODULE]: The Haven Grid transfer protocol version to Kitely Welcome Center is 0.5 / 0.5
10:18:45 - [HG ENTITY TRANSFER MODULE]: CreateAgent http://grid.kitely.com:8002/ http://54.176.77.21:9000/
10:18:45 - [USER AGENT CONNECTOR]: Malformed Uri /: Invalid URI: The format of the URI could not be determined.
10:18:45 - [REMOTE SIMULATION CONNECTOR]: Creating agent at /
10:18:45 - [LOGHTTP]: JSON-RPC request 223 POST to /homeagent/f39055b4-26c9-438a-85ba-db62241846a9/ FAILED: Invalid URI: The format of the URI could not be determined.
10:18:45 - [LOGHTTP]: JSON-RPC request 224 POST to /homeagent/f39055b4-26c9-438a-85ba-db62241846a9/ FAILED: Invalid URI: The format of the URI could not be determined.
10:18:45 - [REMOTE SIMULATION CONNECTOR]: Failed to create agent maggie barkley at remote simulator
10:18:45 - [ENTITY TRANSFER MODULE]: Teleport of maggie barkley from The Haven Grid to Kitely Welcome Center was refused because Service request failed: Invalid URI: The format of the URI could not be determined.
margie baxley
 
Posts: 30
Joined: Sun Oct 02, 2016 1:43 am
Has liked: 0 time
Been liked: 2 times

Re: Setting up

Postby Ilan Tochner » Fri Oct 21, 2016 3:46 pm

Hi Margie,

What version of OpenSim is your grid running?
User avatar
Ilan Tochner
 
Posts: 4190
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:44 am
Has liked: 1909 times
Been liked: 2197 times

Re: Setting up

Postby margie baxley » Fri Oct 21, 2016 4:35 pm

Opensim 0.8.2.1
margie baxley
 
Posts: 30
Joined: Sun Oct 02, 2016 1:43 am
Has liked: 0 time
Been liked: 2 times

Re: Setting up

Postby Dot Matrix » Fri Oct 21, 2016 6:28 pm

It looks as though the problem occurs at this point:
Code: Select all
10:18:45 - [HG ENTITY TRANSFER MODULE]: CreateAgent http://grid.kitely.com:8002/ http://54.176.77.21:9000/
10:18:45 - [USER AGENT CONNECTOR]: Malformed Uri /: Invalid URI: The format of the URI could not be determined.
User avatar
Dot Matrix
 
Posts: 1426
Joined: Sun Jul 28, 2013 3:26 am
Has liked: 962 times
Been liked: 1926 times

Re: Setting up

Postby Ilan Tochner » Fri Oct 21, 2016 8:35 pm

Are you able to login into Kitely with your Kitely avatar and teleport from our welcome center into your own grid?
User avatar
Ilan Tochner
 
Posts: 4190
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:44 am
Has liked: 1909 times
Been liked: 2197 times

Re: Setting up

Postby margie baxley » Fri Oct 21, 2016 9:49 pm

No, I put in- grid.thehavengrid.ddns.net:8002 HeartSong and
havengrid.ddns.net:8002 HeartSong and they both say not found. I tried it without the region name too.

Am I doing it wrong?
margie baxley
 
Posts: 30
Joined: Sun Oct 02, 2016 1:43 am
Has liked: 0 time
Been liked: 2 times

Re: Setting up

Postby Ilan Tochner » Fri Oct 21, 2016 10:17 pm

I don't know how you configured your grid and how the dynamic dns was set up so I can't really say, but my guess is that your ini files are mismatched with your dns settings.
User avatar
Ilan Tochner
 
Posts: 4190
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:44 am
Has liked: 1909 times
Been liked: 2197 times

Re: Setting up

Postby margie baxley » Sat Oct 22, 2016 1:09 am

I use no-ip for my dynamic dns- http://thehavengrid.ddns.net
My external ip is- 173.93.167.65
I checked all my .ini files and they all are using http://thehavengrid.ddns.net
My grid is setup with
opensim.ini
robust.ini
gridcommon.ini
robust.HG.ini
regions.ini
margie baxley
 
Posts: 30
Joined: Sun Oct 02, 2016 1:43 am
Has liked: 0 time
Been liked: 2 times

Re: Setting up

Postby Ilan Tochner » Sat Oct 22, 2016 4:42 am

Have you verified that your computer's and router's firewalls are properly configured to allow access to all the relevant ports?
User avatar
Ilan Tochner
 
Posts: 4190
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:44 am
Has liked: 1909 times
Been liked: 2197 times

PreviousNext

Return to Using Kitely Market with Other Grids

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest