Internal Error

Ask questions about using the Kitely website
Post Reply
User avatar
Michael Timeless
Posts: 93
Joined: Thu Sep 24, 2015 5:13 am
Location: Crestwood, Illinois
Has thanked: 306 times
Been thanked: 136 times
Contact:

Internal Error

Post by Michael Timeless »

Trying to export one of my world's to an OAR file. First it gave me an error during the export, and now it's giving me an internal error problem. Tried a few times over the last hour without success.
If worse comes to worst and I can't export to an .OAR can I copy it onto a second existing world that I have a backup of?

The world that is unable to export is Mike's Sandbox. If possible can I copy it to Fallingwater as a temp measure until I can make an .OAR?

Mike
User avatar
Ilan Tochner
Posts: 5502
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:44 am
Has thanked: 3259 times
Been thanked: 3348 times
Contact:

Re: Internal Error

Post by Ilan Tochner »

Hi Mike,

Please go to the Advanced tab of your world's Manage World dialog and change the world's Physics engine to "None". Once that's done try exporting the world again.
These users thanked the author Ilan Tochner for the post:
Michael Timeless
User avatar
Michael Timeless
Posts: 93
Joined: Thu Sep 24, 2015 5:13 am
Location: Crestwood, Illinois
Has thanked: 306 times
Been thanked: 136 times
Contact:

Re: Internal Error

Post by Michael Timeless »

Ilan
Sorry was getting a little fatigued last night. I tried it after a nap and it worked fine. I will keep this solution in mind for next time. Really appreciate the help.

Mike
User avatar
Ilan Tochner
Posts: 5502
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:44 am
Has thanked: 3259 times
Been thanked: 3348 times
Contact:

Re: Internal Error

Post by Ilan Tochner »

YVW Mike, please let us know if there is anything else you need.
Post Reply