Forums


REGION ACCESS

Ask questions about creating worlds, using worlds, etc.

Re: REGION ACCESS

Postby Ilan Tochner » Wed Jul 05, 2017 4:59 pm

Hi David,

Are you referring to https://www.kitely.com/virtual-world/David-Denny/Lupes-Archipelago?

If so, please note that it is a 4-region world and looks that way in the viewer. Please make sure to set your viewer draw distance high enough so you can see that far.

Please click on the Enter World button on that link and then click the Login button in your viewer to be automatically logged into that world.
User avatar
Ilan Tochner
 
Posts: 4031
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:44 am
Has liked: 1763 times
Been liked: 2136 times

Re: REGION ACCESS

Postby David Denny 2 » Wed Jul 05, 2017 11:50 pm

Yes I am, but the one region world I had is still the boundary of the 4 region which was filled with a castle, its now no bigger in terms of area, which isnt what I anticipated. I anticipated I could fly beyond the castle boundaries but cant as its no bigger (area) than in was.
User avatar
David Denny 2
 
Posts: 3
Joined: Wed Jul 05, 2017 4:18 pm
Has liked: 0 time
Been liked: 1 time

Re: REGION ACCESS

Postby Graham Mills » Thu Jul 06, 2017 5:32 am

I couldn't get into this world as my avatar was not on the parcel access list. Even so, you may want to change the maturity setting on the Kitely website. Login and use My Worlds/Manage/Access to get to the settings page. The Basic tab will show the world size. You should be able to see the build on the map and teleport beyond the confines of the current build as well as fly.
Graham Mills
 
Posts: 948
Joined: Sun Dec 23, 2012 2:26 pm
Has liked: 571 times
Been liked: 709 times

Re: REGION ACCESS

Postby Ilan Tochner » Thu Jul 06, 2017 7:25 am

Hi David,

You created two Kitely accounts:
1) The first, which you created in 2015, contains your Kitely Market store and an empty world which you upgraded to be a 4-region Standard World: https://www.kitely.com/virtual-world/David-Denny/Lupes-Archipelago
2) The second, which you created in 2017, contains a single-region Trial World which contains your castle: https://www.kitely.com/virtual-world/David-Denny-2/Darks-World . Please note that only you can enter a Trial World in your account, which is why other people couldn't.

I think you may have accidentally logged in using the wrong Facebook account when you uploaded the castle but later logged into your original account and upgraded the empty world it contains to be a Standard World. That's why when you visit the castle world you still see it as a single-region world.

I suggest you log into your original account and upload your castle into the 4-region world it contains. If you want that world to use the name you have for your castle world then delete the castle world then rename the 4-region world to have the name you want.
User avatar
Ilan Tochner
 
Posts: 4031
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:44 am
Has liked: 1763 times
Been liked: 2136 times

Previous

Return to Worlds Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest