New World showed up as General

Ask questions about creating worlds, using worlds, etc.
Post Reply
User avatar
Chic Aeon
Posts: 14
Joined: Sun Jul 12, 2015 1:20 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

New World showed up as General

Post by Chic Aeon »

Set as Moderate when creating world. Still says moderate on my world info in the website.

Shows up at GENERAL when in world and no way to change in the land tab.

Hints? Thanks.
User avatar
Ilan Tochner
Posts: 5330
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:44 am
Has thanked: 3078 times
Been thanked: 3130 times
Contact:

Re: New World showed up as General

Post by Ilan Tochner »

Hi Chic,

The viewer-based settings and the website-based settings are managed separately. It's best that you change them both so that the viewer indication matches the website one (a bit cumbersome, we know).
These users thanked the author Ilan Tochner for the post:
Selby Evans
User avatar
Chic Aeon
Posts: 14
Joined: Sun Jul 12, 2015 1:20 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

Re: New World showed up as General

Post by Chic Aeon »

Thanks I was trying to change inworld. :D.

I finally figured it out in the Region settings. In almost ten years I have never had the ability to change my own settings so didn't know where it was.

Got it now. We match. Thanks.
These users thanked the author Chic Aeon for the post:
Selby Evans
User avatar
Ilan Tochner
Posts: 5330
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:44 am
Has thanked: 3078 times
Been thanked: 3130 times
Contact:

Re: New World showed up as General

Post by Ilan Tochner »

Great, please let us know if there is anything else you need.
Post Reply