Setting Landing Spot

Ask questions about using viewers to enter worlds, and problems with viewers
User avatar
Ilan Tochner
Posts: 4563
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:44 am
Has thanked: 2242 times
Been thanked: 2409 times
Contact:

Re: Setting Landing Spot

Post by Ilan Tochner » Mon Feb 27, 2017 2:36 am

Please clear your viewer cache and viewer inventory cache then log into the Kitely grid with a different avatar and see where it is teleported when you use the methods you mentioned.

(When I just tried it with my own avatar it teleported me to your telehub)
User avatar
Koshari Mahana
Posts: 92
Joined: Fri Feb 06, 2015 8:14 am
Has thanked: 36 times
Been thanked: 117 times
Contact:

Re: Setting Landing Spot

Post by Koshari Mahana » Tue Feb 28, 2017 10:11 am

Thanks Ilan, That helped a lot! So I guess that was it, I needed to clear my cache. :) It's still not showing up in search for me but that's okay, maybe that just takes time. There is the old one there I guess but it doesn't teleport anywhere, it says it doesn't exist anymore.
User avatar
Ilan Tochner
Posts: 4563
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:44 am
Has thanked: 2242 times
Been thanked: 2409 times
Contact:

Re: Setting Landing Spot

Post by Ilan Tochner » Tue Feb 28, 2017 6:03 pm

Have you made sure to clear both your viewer cache and your viewer inventory cache? Your viewer may still hold on to outdated information until you do that.
Post Reply