How long does it take to set up the 4-world package

Ask questions about creating worlds, using worlds, etc.
Post Reply
WF Admin
Posts: 2
Joined: Thu Jan 02, 2020 3:30 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

How long does it take to set up the 4-world package

Post by WF Admin » Thu Jan 02, 2020 4:24 pm

Hi,
I am trying to load the Standard four-world package for the first time. I have selected the Universal Campus. The process has been going on for at least five hours. How long will this likely take or is there an error in the system. Initially, I had Paypal issues until I opted for the pay be KCs option. Please guide.

Thanks

Singh
(Chris Mooney-Singh)

See attached screenshot.
Attachments
World Set up.png
World Set up.png (46.95 KiB) Viewed 129 times
User avatar
Ilan Tochner
Posts: 4979
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:44 am
Has thanked: 2758 times
Been thanked: 2743 times
Contact:

Re: How long does it take to set up the 4-world package

Post by Ilan Tochner » Thu Jan 02, 2020 5:08 pm

Hi Singh,

Your world completed being created a few minutes after you began the process, but you must have had some networking issue preventing your browser from displaying this to you.

Please refresh your browser page and then go to the My Worlds page on our website to see your world.
WF Admin
Posts: 2
Joined: Thu Jan 02, 2020 3:30 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: How long does it take to set up the 4-world package

Post by WF Admin » Thu Jan 02, 2020 5:25 pm

Thanks, Ilan,
Yes, I was able to access it.

Singh
User avatar
Ilan Tochner
Posts: 4979
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:44 am
Has thanked: 2758 times
Been thanked: 2743 times
Contact:

Re: How long does it take to set up the 4-world package

Post by Ilan Tochner » Thu Jan 02, 2020 5:48 pm

Great, please let us know if there is anything else you need.
Post Reply