cannot teleport to dynamic world?

Ask technical support questions about other topics
User avatar
Chris Namaste
Posts: 168
Joined: Wed Jan 27, 2016 6:55 pm
Has thanked: 565 times
Been thanked: 152 times

cannot teleport to dynamic world?

Post by Chris Namaste » Wed Feb 05, 2020 3:34 pm

:)
since a few days its not possible to tp to dynamic world from kitely :(
ive tried several lm's

to be sure,and before asking help for this problem, ive tried the same with my digi avatar
that went smooth & quick

the message that pops up all the time is 'teleport failed, unable to verify identity - which does not show up from digi
donno whats going on? thanks for any advice :)
Attachments
2020-02-05 16_17_44-Firestorm-sm Chris Namaste.png
2020-02-05 16_17_44-Firestorm-sm Chris Namaste.png (105.51 KiB) Viewed 195 times
These users thanked the author Chris Namaste for the post:
Ilan Tochner
Chris Namaste (inworld i use notes & voice - i rarely chat nor im)
Chris CreationZ url kitely market : https://www.kitely.com/market?store=914 ... &sort=date
User avatar
Ilan Tochner
Posts: 5044
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:44 am
Has thanked: 2803 times
Been thanked: 2828 times
Contact:

Re: cannot teleport to dynamic world?

Post by Ilan Tochner » Wed Feb 05, 2020 8:13 pm

Hi Chris,

Can you please let me know the Hypergrid address of the locations you tried to teleport to?
These users thanked the author Ilan Tochner for the post:
Chris Namaste
User avatar
Chris Namaste
Posts: 168
Joined: Wed Jan 27, 2016 6:55 pm
Has thanked: 565 times
Been thanked: 152 times

Re: cannot teleport to dynamic world?

Post by Chris Namaste » Thu Feb 06, 2020 1:30 pm

thx ilan,
the welcome center and sandbox (where digi ava can tp to without problem),
and two sims from friends (where digi ava can tp to without problem)
sorry i do not have urls
:)
Chris Namaste (inworld i use notes & voice - i rarely chat nor im)
Chris CreationZ url kitely market : https://www.kitely.com/market?store=914 ... &sort=date
User avatar
Ilan Tochner
Posts: 5044
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:44 am
Has thanked: 2803 times
Been thanked: 2828 times
Contact:

Re: cannot teleport to dynamic world?

Post by Ilan Tochner » Thu Feb 06, 2020 1:55 pm

Hi Chris,

We don't know what those are.

Please teleport there with a different avatar then click the viewer address bar and copy the URL and paste it here. Please do this for each of the regions you reported.
These users thanked the author Ilan Tochner for the post:
Chris Namaste
User avatar
Chris Namaste
Posts: 168
Joined: Wed Jan 27, 2016 6:55 pm
Has thanked: 565 times
Been thanked: 152 times

Re: cannot teleport to dynamic world?

Post by Chris Namaste » Thu Feb 06, 2020 7:58 pm

thx ilan,
these are two urls for u,
it seems to work 'one on twenty', attempts (today that is), yesterd it was better,

ive informed owner danny cruise, bc its not going well at all to tp :(
i hope all works out, its so odd

hop://grid.kitely.com:8002/Kukui Pae Aina/127/614/22
hop://grid.kitely.com:8002/Sandbox/61/179/22
chris
Chris Namaste (inworld i use notes & voice - i rarely chat nor im)
Chris CreationZ url kitely market : https://www.kitely.com/market?store=914 ... &sort=date
User avatar
Ilan Tochner
Posts: 5044
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:44 am
Has thanked: 2803 times
Been thanked: 2828 times
Contact:

Re: cannot teleport to dynamic world?

Post by Ilan Tochner » Thu Feb 06, 2020 8:11 pm

The URIs you posted don't include the grid URI of the grid you're referring to. Instead, they include those region names mapped into the Kitely grid URI. Some viewers display the grid URI of the grid you belong to instead of the proper address of the grid you teleported to. Unfortunately that prevents us from seeing the information we need to identify the grid.

Can you please find out the grid URI of the grid you're trying to teleport to? (It may appear on that grid's website).
These users thanked the author Ilan Tochner for the post:
Chris Namaste
User avatar
Chris Namaste
Posts: 168
Joined: Wed Jan 27, 2016 6:55 pm
Has thanked: 565 times
Been thanked: 152 times

Re: cannot teleport to dynamic world?

Post by Chris Namaste » Thu Feb 06, 2020 8:14 pm

https://dynamicworldz2.com

hi ilan, this is url of dynamic, is that what is required, im totally confused now im sorry :s
i hope thishelps?
its made with firestorm, when i landed there, so ithought these were needed,
thankyou
Chris Namaste (inworld i use notes & voice - i rarely chat nor im)
Chris CreationZ url kitely market : https://www.kitely.com/market?store=914 ... &sort=date
User avatar
Ilan Tochner
Posts: 5044
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:44 am
Has thanked: 2803 times
Been thanked: 2828 times
Contact:

Re: cannot teleport to dynamic world?

Post by Ilan Tochner » Thu Feb 06, 2020 8:46 pm

That's the URL of their website. I need the grid URI. The one you use to teleport to their grid from inside the viewer.
These users thanked the author Ilan Tochner for the post:
Chris Namaste
User avatar
Chris Namaste
Posts: 168
Joined: Wed Jan 27, 2016 6:55 pm
Has thanked: 565 times
Been thanked: 152 times

Re: cannot teleport to dynamic world?

Post by Chris Namaste » Thu Feb 06, 2020 9:12 pm

maybe, best to delete my topic?
i donno what url those,are, i never use that (exept in sl), since i ve started with fs in open sim, ive noticed urls often are not working,
so ive made a habbit of usingn lm's
hopefully danny can solve it on his end
thx forhelping ilan
Last edited by Chris Namaste on Fri Feb 07, 2020 12:43 pm, edited 1 time in total.
Chris Namaste (inworld i use notes & voice - i rarely chat nor im)
Chris CreationZ url kitely market : https://www.kitely.com/market?store=914 ... &sort=date
User avatar
Ilan Tochner
Posts: 5044
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:44 am
Has thanked: 2803 times
Been thanked: 2828 times
Contact:

Re: cannot teleport to dynamic world?

Post by Ilan Tochner » Thu Feb 06, 2020 9:31 pm

Maybe you can ask him if his grid's URI has changed and if so from what to what.
These users thanked the author Ilan Tochner for the post:
Chris Namaste
Post Reply