GIF script not working

Creating scripts
Post Reply
Kim McCabe
Posts: 10
Joined: Fri Mar 20, 2020 5:34 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 11 times

GIF script not working

Post by Kim McCabe »

Is there a reason why my GIF script works on my old land and not on my new land? Just asking before I get crazy trying to figure it out.
These users thanked the author Kim McCabe for the post:
Ilan Tochner
User avatar
Ilan Tochner
Posts: 5218
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:44 am
Has thanked: 2982 times
Been thanked: 3036 times
Contact:

Re: GIF script not working

Post by Ilan Tochner »

Hi Kim,

It depends what it does. If it does something that connects to the physics engine then the difference between the physics engine that is used on your old world and the one that is used on your new world can be the cause of the change in behavior. You can open the Advanced tab in the Manage World dialog of each of those worlds to compere (and change) the physics engine that each of those worlds uses.
These users thanked the author Ilan Tochner for the post:
Kim McCabe
Graham Mills
Posts: 1034
Joined: Sun Dec 23, 2012 2:26 pm
Has thanked: 648 times
Been thanked: 783 times

Re: GIF script not working

Post by Graham Mills »

Kim McCabe wrote:
Thu Apr 30, 2020 7:56 pm
Is there a reason why my GIF script works on my old land and not on my new land? Just asking before I get crazy trying to figure it out.
Can you give us some idea of what it does and how it fails? Any error messages, use of OSSL? Do other scripts work OK?
Post Reply